teisipäev, 29. detsember 2015

Vegankanalid YouTubes

Mõtlesin, mis ma mõtlesin ja jõudsin otsusele, et täna jagan teiega enda südamesse tee leidnud vegan youtuberite kanaleid.


hot for food on kanal, kus Lauren ja John - nad on paar nagu ma aru olen saanud, parandage mind, kui praegu valejuttu kirjutan - teevad videosi, kus nad maitsevad erinevaid vegantoite, teevad neid ise, võistlevad omavahel, kes parema nt. veganburgeri teeb ja nii edasi ja edasi (need veganburgerid seal videos panevad küll süljenäärmed tööle)




Bite Size Vegan on kanal, kus üks minu meeles väga vinge naine räägib veganlusest ja teeb videosid üleüldiselt kõigest, mis veganlusega seondub. 




Mango Island Momma on naine, kes elab Maui'l (see on Hawaiil) ja, kelle pere on veganid - kui ma ei eksi siis isegi toorveganid - ning seal on siis üleüldiselt videod tema elust veganina ja tema laste elust. 




Fully Raw Kristina on olnud toorvegan 9 aastat ja on hetkel täie tervise juures ja andis hiljuti välja omaenda raamatu. Kanalil on palju toorveganretsepte ja samuti üleüldist juttu ka. 




Freelee the Banana Girl toidab oma koeri vegantoiduga ja on ise ka vegan. 





40 Below Fruity tutvustab teile end ise. 



Annie Jaffrey on selline beautyguru moodi tüdruk, kes on ühtlasi ka vegan. Teeb iluvideosid, haule, vegantalki, räägib palju, mis muutused tema kehaga toimunud on jne. 

                                          

Jennifer Nimmerfeldt on eestlane, kes elab Soomes ja käib seal koolis ning teeb peamiselt vloge oma elust veganina ja näitab tihti, kuidas vegantoite teha. 



Usun, et nüüd on piisavalt kanaleid ja videosid, mida läbi kammida ja uurida. 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar